RENOVLIES BEHANG

 

Renovlies behang Praxis is onder meer verkrijgbaar als Sencys renovatievlies 150 gram. Dit renovlies behang van Praxis kenmerkt zich doordat er geen inweektijd nodig is.

 

Het is behang dat snel te verwerken is en na het drogen van de lijm direct in kleur is te schilderen. U lijmt de muur in en plakt daar het renovlies van Praxis tegenaan. Deze methode is anders dan die van onze professionals.

 

Wilt u weten hoe het eruitziet? Bezoek dan Praxis of vraag online een A4 sample aan van Sencys renovatievlies. Koop ook meteen renovlies lijm Praxis.

RENOVLIES HORNBACH

Renovlies Hornbach is eveneens een prima keuze als deze bouwmarkt bij u in de buurt is gevestigd. De bouwmarkten verkopen allemaal andere merken renovatievlies. Je kunt met verschillende soorten behangen.

 

Renovlies van Hornbach is onder meer verkrijgbaar van het merk Erfurt als Variovlies en als schildersvlies van het merk Modular. Dit soort renovlies is wel van mindere kwaliteit dan de A Renovlies die wij standaard gebruiken.

 

Bij Hornbach is het aanbod groot met renovatie vliesbehang. Zo is het ook mogelijk om schildersvlies van LECO aan te schaffen of renovatievlies Rasch.

RENOVLIES BEHANG GAMMA

Renovlies Gamma is onder meer ideaal om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Het is stootvast, duurzaam en overschilderbaar renovatievlies.

 

Gamma biedt onder meer renovatievlies aan van het merk Fresco.

Het is onder meer mogelijk om renovlies aan te schaffen van 130 gram op een rol van 25 meter.

 

Of om voor sterker renovlies bij Gamma te kiezen.

Bijvoorbeeld in de vorm van 180 gram op een rol van 25 meter. Gamma materialen zijn vaak niet de beste keuze. Wilt u het echt strak en professioneel? Vraag dan een offerte bij ons aan.

RENOVLIES KARWEI

Renovlies Karwei is in het aanbod verkrijgbaar als voorgeschilderd glasvlies behang van het merk Fresco renovlies.

 

Dit type glasvliesbehang 75 gram is uitgevoerd met een volledig vlakke structuur. Het is renovatievlies dat geschikt is om scheuren en gaten in muren te bedekken.

 

Het is wel nodig om na het aanbrengen van renovlies van Karwei een laag verf aan te brengen. Het liefste twee lagen verf om het beste resultaat te verkrijgen.